Choklad & Lakrits Sverige   ·   Telefon: 08-210 210   ·   E-post: info@chokladolakrits.se
Priser inkl. moms

Vi söker ny personal!

2018-02-02
Tycker du om att arbeta med kunder och försäljning? Tycker du dessutom om choklad och lakrits? I så fall har vi på Choklad & Lakrits Sverige det perfekta jobbet för dig.

Tjänsten är på deltid till att börja med och mestadels som butiksbiträde. I arbetet ingår även att arbeta med vår webbutik och sociala medier. Arbetstiden är 25 timmar i veckan, onsdag-fredag kl. 11–18 och lördagar kl. 12–16.

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och har datavana. Du behärskar svenska, engelska samt finska i tal och skrift. Du har fyllt 18 år. Som person är du ansvarstagande och ser vad som behöver göras.

I tjänsten ingår kassatjänst, städning samt daglig varuplockning. I tjänsten ingår även att arbeta med webbutiken, uppdatera, lägga in nya produkter samt packa webbordrar. Arbetet innebär att du hjälper och vägleder kunderna.

Är du intresserad? Välkommen att mejla in din ansökan till info@chokladolakrits.se


Choklad & Lakrits Sverige säljer kvalitetschoklad och lakrits från hela världen på nätet. Showroom och butik i gamla Tulohuset på Fridhemsgatan 53 på Kungsholmen i Stockholm. Vi erbjuder även lakrits- och chokladprovningar.